O autorce

Absolwentka Zarządzania na SGH, zawodowo związana z marketingiem. Oprócz gotowania, pasjonuję się także psychologią, coachingiem, modą i muzyką. Przez kilka lat pracowałam jako modelka. Od 6 roku życia gram na pianinie, co wykształciło we mnie manierę perfekcjonizmu – wszystko co robię muszę wciąż zmieniać i udoskonalać. Dużo czytam i uwielbiam podróże. Jestem zakupoholiczką, której kilkuletnia miłość do gotowania rozpoczęła się od pasji robienia zakupów spożywczych.

Przez wiele lat opracowywałam unikalną recepturę robienia pizzy, która do dziś jest moim ulubionym daniem. Gdy okazało się, że cierpię na celiakię (choroba polegająca na nietolerancji glutenu), musiałam diametralnie zmienić swoje nawyki żywieniowe. Szybko okazało się, że dania bezglutenowe łatwiej jest mi zrobić samej, niż znaleźć je w polskich restauracjach – tak właściwie rozpoczęła się pasja do gotowania.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s